Transformation

Udgivet af Allan Bjerre den

Transformation kan være uendeligt komplekst.  Vi tror på at man kommer længst ved at etablere et godt og sundt fundament for transformationen.

  • Forstå her og nu:  Overblik og robusthed er nøgleord for ”her og nu”. Det kendetegnes som bl.a. jeres kendskab til egen organisation, aktiver der er til rådighed, det som understøtter og det som I udfordres af.  Det er det der giver grobund for effektiv styring af både transformation og risiko.
  • Transformativ tilgang, baseret på viden: Erfaring sikrer en fast hånd gennem det normale projektforløb og en professionel håndtering når der er udfordringer. Vores erfaring viser at ekspertviden er en forudsætning når transformationsplanen skal eksekveres hurtigt og effektivt.
  • Sæt mål for fremtiden: Klare mål, øger sandsynligheden for en god plan, og giver bedre grundlag for konsensus når kursen må ændres.