Vores historie

Scheel & Bjerre

Baggrund

Scheel & Bjerre blev stiftet i 2017 af Morten Scheel Nielsen & Allan Bjerre. Visionen var at udvikle en konsulentvirksomhed, som kunne kombinere stærke faglige kompetencer, jord under neglene og en kultur hvor den værdi vi skaber for vores kunder, er i fokus og til gavn for både kunder og medarbejdere.

Vi startede i et lånekontor hos Spangsberg Flødebollefabrik i Taastrup og flyttede senere hen til et inkubationsmiljø hos CBS på Frederiksberg. Vi er vokset en del siden starten og er et dedikeret team med et dejligt kontor på Hollændervej 23, centralt på Frederiksberg.

Vores ambition er at hjælpe mellemstore og store virksomheder i Europa med at bidrage til strategisk udvikling med sikker og effektiv anvendelse af teknologi og processer, ” for at øge den digitale modstandskraft”.

Som kunde køber I adgang til den samlede kompetence i virksomheden. Vores konsulenter står aldrig alene og med 50+ års erfaring favner vi bredt og støtter hinanden i leverancen. Dette skaber tryghed, indsigt og sikrer kvaliteten.

Med et fokus på forretningsmæssig værdi skaber vi forandringer. Vores tilgang er agil med fokus på ekspertviden, transformation og metode.  Vores engagement er handlingsorienteret, målrettet og med fokus på effektivitet og gode resultater.

Resultater som skabes gennem to overordnede modeller:

  • Agil transformation
  • Balanceret kompetenceniveau