Rådgivning

Strategiske rådgivere

Advisors – Transformation – Services

Det kræver mod ikke at have løsningen på alle problemer vi møder på vores vej, men det er vores DNA. Vi er nysgerrige, metodestærke og erfarne. Vi finder altid en vej, men vi tror på gode løsninger findes i dialog og ikke nødvendigvis med samme parametre som opgaven vi løste hos den sidste kunde

Scheel & Bjerre har ikke et produktkatalog, men vi har ekspertkompetencer, betydelig erfaring med transformation og så arbejder vi løbende på at standardisere repeterbare opgaver så de kan løftes som serviceydelser.

Ekspertkompetence

Hos Scheel & Bjerre er det den enkelte konsulent, der udgiver vores katalog af ekspertkompetencer. Vi er generelt funderet i erfaring med ledelse internt i store virksomheder, dybt kendskab til markedet og massiv erfaring som rådgivere. Vi kender vores begrænsninger og lægger stor vægt på at samarbejde med andre eksperthuse, når vi mener vores kompetencer ikke rækker

Transformation

Scheel & Bjerre’s rådgivere har stor erfaring med at omsætte ord til handling. Vi sætter en ære i at vores ekspertviden omsættes hurtigt og effektivt både på opgavebasis og i større projekter. Når vi hjælper vores kunder, har vi fokus på, at transformationen forankres med ejerskab i organisationen. Med andre ord, så er i klædt på når vi har afsluttet en opgave.

Serviceydelser

Scheel & Bjerre’s rådgivere har mange års erfaring med at lede ekspertfunktioner. Vi har omsat vores viden til serviceydelser, hvor vi enten interim, eller på længevarende basis, tilbyder at udvikle og drive interne funktioner. Når vi ikke selv tilbyder servicen, kan vi hjælpe med at outsource til relevante samarbejdspartnere.