Om os

Hvem er vi og hvorfor er vi her?

Scheel & Bjerre blev etableret i 2017 – i charmerende omgivelser på Spangsbergs flødebollefabrik i Taastrup. Vi har flyttet os en del siden, og har de seneste år serviceret flere store danske virksomheder med forbedring af deres Digitale modstandskraft.

Vi tror på at man skaber forandring ved at løse konkrete udfordringer. Det er med andre ord, ikke nok at lave store planer. Vores tilgang er transformativ og vi tror fuldt og fast på at man med vilje og kompetencer kan flytte sig hurtigt.

Vores speciale er at hjælpe virksomheder med at forbedre deres anvendelse af IT. Det kan være ved design eller konsolidering af løsninger, analyse af data og processer eller etablering af digital modstandskraft.

Vi arbejder med udgangspunkt i ledelse og metoder, og vi har fokus på at effektivitet opstår mellem mennesker, effektive arbejdsgange og velovervejede valg af teknologier. Frem for den den ”nemme” løsning, søger vi at være pragmatiske og transparente.

Rådgivere

Scheel & Bjerre ApS er eksperter i digital modstandskraft. Vi hjælper store og mellemstore virksomheder både privat og offentligt, med rådgivning om emner, der er højaktuelle på den digitale agenda. Vores team har samlet 50+ års erfaring indenfor ledelse, informationssikkerhed, arkitektur, outsourcing, leverandør-styring med mere.

Ekspertkompetence

Hos S&B betyder ekspertkompetence at vi har stor erfaring med ledelse internt i store danske organisationer, dybt kendskab til markedet og massiv erfaring som rådgivere. Vi lægger stor vægt på at samarbejde med andre eksperthuse, når vi ikke mener at vores egne kompetencer, er de rigtige i situationen.

Transformation

Scheel & Bjerre’s rådgivere har stor erfaring med at omsætte ord til handling. Vi sætter en ære i at vores ekspertviden omsættes til hurtig og effektiv handling både på opgavebasis og i større projekter.

Når vi hjælper vores kunder, har vi fokus på, at transformationen vi bidrager til, samtidig forankres som læring i organisationen. Med andre ord, så kan I selv det I skal kunne, når vi har afsluttet en opgave.

Serviceydelser

Scheel & Bjerre’s rådgivere har mange års erfaring med at lede ekspertfunktioner. Vi har omsat vores viden til serviceydelser, hvor vi enten interimt, eller på længevarende basis, tilbyder at udvikle og drive interne funktioner.

Vores ydelser er relevante hvis

  • Din organisation midlertidigt har brug for ekspertkompetencer
  • Hvis du ikke kan tiltrække og fastholde et relevant kompetenceniveau
  • Hvis din nuværende organisation har behov for sparring og udvikling
  • Hvis der er behov for uddannelse som rækker ud over standardkurser