Ekspertkompetencer

Hos Scheel & Bjerre har vi ekspertkompetencer indenfor udvikling af lederskab, infrastruktur og transformative processer i danske organisationer. Hertil mange års erfaring som rådgivere i markedet for konsulentydelser og leverandører. Vi lægger stor vægt på at kunne samarbejde med andre eksperthuse, når det skaber værdi for vores klienters unikke situation.

Rådgivning

Scheel & Bjerre ApS er eksperter i digital modstandskraft. Vi hjælper store og mellemstore virksomheder i det private og offentlige, med rådgivning om aktuelle emner, indenfor den digitale agenda.

Transformation

Scheel & Bjerre’s rådgivere har stor erfaring med at omsætte ord til handling. Vi sætter en ære i at vores ekspertviden omsættes til hurtig og effektiv handling både på opgavebasis og i større projekter.

Serviceydelser

Vores rådgivere har mange års erfaring med at lede ekspertfunktioner. Vi har omsat vores viden til serviceydelser, hvor vi interimt, eller længevarende, tilbyder at udvikle og drive interne funktioner.

50 års eksperterfaring indenfor Informationsteknologi, Cyber- & informationssikkerhed, Change management, , transformations- & projektledelse, IT-arkitektur, outsourcing og leverandørstyring kan ikke tage fejl!

Udvalgte konsulentprofiler

Vi har sammenlagt over 50 års erfaring indenfor Informationsteknologi, sikkerhed, forandringsledelse, projektledelse, arkitektur, outsourcing og leverandørstyring

Allan Bjerre

Partner

Allan har mere end 20 års erfaring inden for rådgivning, it, it-outsourcing og informationssikkerhed. Han har arbejdet både som kunde og som rådgiver i forskellige roller som konsulent, operationschef, compliance manager, chef for service levering, CISO, Direktør med ansvar for informationsbeskyttelse og cyber sikkerhed primært fra større koncerner og senest som partner i Scheel & Bjerre. Certificeret CISM

Martin Tom-Petersen

Senior konsulent

Martin har +10 års rådgivningserfaring fra IT-sektoren og har i de seneste syv år rådgivet omkring IT-sikkerhed. Her får i en faglig rådgiver med en bred baggrund indenfor forretningsudvikling, administration, softwareudvikling samt informations- og cybersikkerhed. I en årrække ageret som ekspert på Smart Cities med fokus på cybersikkerhedsudfordringer.

Peter Frederiksen

Senior konsulent

Peter har 20+ års erfaring inden for rådgivning, arkitektur, forandringsledelse, outsourcing og projektstyring. Han har arbejdet både som kunde og som rådgiver i forskellige roller som konsulent, produkt ejer, chef for driftsleder, compliance manager, chef for servicelevering, programprojektleder og chef for arkitektur & infrastruktur. Certificeret i TOGAF II & Prince II

Casper F. Overgaard

Konsulent

Casper har flere års erfaring- og et solidt kendskab til informationsteknologi. Hans gode evne til at styre projekter via en pragmatisk tilgang kombineret med en stor faglighed og motivation for succes har skabt stor værdi for mange virksomheder. Casper besidder en bred profil kombineret med høj teknisk forståelse for løsninger og teknologi. Udover passionen for at bygge bro mellem forretningen og IT, har Casper et mindset, der fordrer en data-drevet tilgang til at løse opgaver.

Mangler du den rigtige konsulent?

Kundecases

Gennem dedikation, værdi og forandring har vi hjulpet vores kunder i gennem tiden med blandt andet:

Digital transformation i det offentlige

Opbygning af sikkerhedsorganisation

Vi har hjulpet en stor offentlig styrelse med opbygning af en intern sikkerhedsorganisation, inklusive værktøjer til at drifte den effektivt.

Informationssikkerhed, CISO, SOC, ISO27001 og ISO27002

Større finansiel institution

Modenheds- og transformationsvurdering

Vi har hjulpet en stor finansiel virksomhed med at køre modenhedsvurdering og tilhørende transformationsprogram.

Informationssikkerhed, CISO, ISO27001 og ISO27002

Digital transformation i det offentlige

+100 tekniske & org. risikovurderinger

Vi har hjulpet en stor dansk offentlig organisation med komplet risikovurdering af et større antal organisatoriske enheder som svar på tilsyn fra Rigsrevisionen.

Informationssikkerhed, ISO27001 og ISO27002

Digital transformation i det offentlige

Brugeradministrationsprojekt

Vi har designet og implementeret en centraliseret brugerstyringsproces.

Informationssikkerhed, brugerstyrring, anlægsaktiver, TOC, funktionsadskillelse ISO27001 og ISO27002.

Digital transformation i det offentlige

Risikostyring og transformation

Vi har rådgivet om risikovurderinger, gennemgået processer og designet kontroller, samt planlagt og effektueret et større opgraderingsprojekt.

Informationssikkerhed, ISO27001 og ISO27002.

Hvornår skal du anvende en konsulent

Her rådgiver vi dig som kunde, hvordan du får mest ud af din konsulent

Serviceydelser

Scheel & Bjerre’s rådgivere har mange års erfaring med at lede ekspertfunktioner. Vi har omsat vores viden til serviceydelser, hvor vi enten interimt, eller på længevarende basis, tilbyder at udvikle og drive interne funktioner. Vores Læs mere…

Balanceret kompetenceniveau

Et balanceret kompetenceniveau understøtter organisationens virke. Når kerneudfordringerne er kendt, kan man identificere nødvendige kompetencer: Vær god til det, som er kerne opgaver, og sørg for at vedligeholde kompetencer i organisationen og søg ekstern hjælp, Læs mere…

Transformation

Transformation kan være uendeligt komplekst.  Vi tror på at man kommer længst ved at etablere et godt og sundt fundament for transformationen. Forstå her og nu:  Overblik og robusthed er nøgleord for ”her og nu”. Læs mere…

Kom i kontakt

Kontakt gerne os

Scheel & Bjerre ApS.
(+45) 53 60 33 00
Man - Fre, 8:00-16:00